Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

  1. تشکیل کارگروه” پیشگیری و کنترل ویروس کرونا”
  2. بهره گیری از کانال های متعدد اطلاع رسانی جهت آموزش ، ارسال اخبار اقدامات انجام شده و …

    با هدف افزایش آموزش و افزایش حساسیت همکاران به مساله و در کنار آن حفظ جو روانی همکاران

  3. تهیه بنر،پوستر،تراکت و … با موضوع اطلاع رسانی
  4. خرید دستگاههای تب سنج لیزری و انجام تست در تمامی درب های ورود و خروج مجتمع ، دفتر مرکزی و واحد هفتم برای تمام مراجعه کنندگان
  5. خریداری سه دستگاه پالس اکسیمتر
  6. با توجه به اهمیت شست و شوی مکرر دست ها در طول روز و به جهت جلوگیری از آسیب پوست دست به دلیل استفاده مکرر ، مایع دستشویی شرکت های معتبر به میزان مورد نیاز خریداری و مورد استفاده قرار گرفت.
  7. ضد عفونی سطوح و دفاتر بصورت روزانه.
  8. ضدعفونی سرویسهای بهداشتی،حمام،آشپزخانه،سرویس های ایاب و ذهاب، محل کار،دفاتر ورودذ و خروج و … با همکاری پایگاه بسیج و واحد خدمات.
  9. آموزش کارکنان بخش خدمات درخصوص نحوه استفاده از مواد ضدعفونی کننده و رعایت مسائل بهداشتی.
  10. تهیه کارت تردد و تشویق پرسنل به استفاده از کارت های ورود و خروج به جای ثبت اثر انگشت
  11. توضیع مواد ضد عفونی استاندارد مخصوص دست(با تاییدیه آزمایشگاه معتبر) به صورت روزانه در تمامی واحد ها
  12. تهیه مواد ضدعفونی سطوح و توزیع بین همکاران بصورت نامحدود (نصب تانکر حاوی مواد ضدعفونی کننده در مجتمع و اطلاع رسانی به کارکنان)
  13. تعطیلی اجتماعاتی نظیر نماز جماعت و زیارت عاشورا
  14. جمع آوری ظروف سرو غذا در رستوران و سرو غذا در ظروف یک بار مصرف و توزیع در محل کار کارکنان
  15. محدود کردن برگزاری جلسات ، لغو دوره های آموزشی و کلیه مراسم ها.
  16. پوشش کلیه نیروهای پیمانکاری همانند نیروهای قراردادی شرکت در رابطه با آموزش و در اختیار قراردادن مواد ضدعفونی کننده.
  17. علاوه بر تب سنجی ، بصورت روزانه تست اکسی متر نیز توسط مرکز بهداشت برای کلیه کارکنان باشگاه غذاخوری انجام می پذیرد.
  18. پیگیری وضعیت کارکنانی که بیش از سه روز غیبت دارند توسط مرکز بهداشت و منابع انسانی.
  19. همکارانی که دارای علائم اولیه ابتلا به ویروس کرونا باشند با تشخیص پزشک مجتمع جهت بررسی دقیقتر موضوع به مراکز بهداشتی معرفی می گردند.
  20. شناسایی و تصمیم گیری درخصوص نحوه ادامه فعالیت کارکنان دارای بیماریهای خاص.
  21. پیگیری در تسریع دریافت کارت سلامت کلیه نیروهای خدماتی آبدارخانه ها.
  22. تعیین دستورالعمل نحوه اقدام در زمان اعلام نتیجه مثبت تست یکی از کارکنان.
  23. تهیه سهمیه اقلام بهداشتی مجزا برای کارکنان درمعرض خطر مانند:بیمه، فروش، سهام و …
  24. علاوه بر اقدامات معمول ، دستگیره ها و شیرآلات سرویس های بهداشتی دو نوبت در روز ضدعفونی می شوند.
  25. تهیه لیست و میزان اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده مورد نیاز  .
  26. با توجه به تاکید بر اطمینان از مصرف گوشت کاملا پخته شده ، جوجه کباب،کوبیده(گوشت قرمز و مرغ) از برنامه غذایی حذف گردید.
  27. رعایت کلیه مسائل بهداشتی در زمان بسته بندی و توزیع آجیل شب عید و اطلاع رسانی به کارکنان درخصوص نحوه استفاده صحیح .
  28. با توجه به ورود اقلام خوراکی (عمدتا صبحانه) توسط همکاران به داخل مجتمع ، اطلاع رسانی مناسب در راستای رعایت حداکثری نکات بهداشتی و کنترلی در این زمینه صورت پذیرفت.
  29. انجام تست اکسی متری از کارکنان بارگیرخانه بعد از تعطیلات عید نوروز.
  30. کارکنان مبتلا و یا مشکوک به کرونا پس از اتمام طول درمان و قرنطینه با بررسی مجدد و تایید پزشک مجتمع مجاز به شروع به کار هستند.
  31. همکارانی که مرخصی استحقاقی ندارند ، تا ۱۵ فروردین مجاز به استفاده از سهمیه سال ۹۹ شدند.
  32. تعطیلی مهمانسرای مشهد تا پایان بحران کرونا.
  33. تعطیلی کلیه سالنهای ورزشی
  34. خرید دو دستگاه سم پاش برقی جهت ضد عفونی اماکن عمومی.
  • تمامی این فعالیت ها و اقدامات پیشگیرانه لازم تا پایان ریشه کن نمودن این ویروس با جدیت تمام ادامه خواهد داشت.

بازدیدها: ۱۳۴

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

سایر مطالب مرتبط