- تشکیل کارگروه” پیشگیری و کنترل ویروس کرونا”
- بهره گیری از کانال های متعدد اطلاع رسانی جهت آموزش ، ارسال اخبار اقدامات انجام شده و …
با هدف افزایش آموزش و افزایش حساسیت همکاران به مساله و در کنار آن حفظ جو روانی همکاران
- تهیه بنر،پوستر،تراکت و … با موضوع اطلاع رسانی
- خرید دستگاههای تب سنج لیزری و انجام تست در تمامی درب های ورود و خروج مجتمع ، دفتر مرکزی و واحد هفتم برای تمام مراجعه کنندگان
- خریداری سه دستگاه پالس اکسیمتر
- با توجه به اهمیت شست و شوی مکرر دست ها در طول روز و به جهت جلوگیری از آسیب پوست دست به دلیل استفاده مکرر ، مایع دستشویی شرکت های معتبر به میزان مورد نیاز خریداری و مورد استفاده قرار گرفت.
- ضد عفونی سطوح و دفاتر بصورت روزانه.
- ضدعفونی سرویسهای بهداشتی،حمام،آشپزخانه،سرویس های ایاب و ذهاب، محل کار،دفاتر ورودذ و خروج و … با همکاری پایگاه بسیج و واحد خدمات.
- آموزش کارکنان بخش خدمات درخصوص نحوه استفاده از مواد ضدعفونی کننده و رعایت مسائل بهداشتی.
- تهیه کارت تردد و تشویق پرسنل به استفاده از کارت های ورود و خروج به جای ثبت اثر انگشت
- توضیع مواد ضد عفونی استاندارد مخصوص دست(با تاییدیه آزمایشگاه معتبر) به صورت روزانه در تمامی واحد ها
- تهیه مواد ضدعفونی سطوح و توزیع بین همکاران بصورت نامحدود (نصب تانکر حاوی مواد ضدعفونی کننده در مجتمع و اطلاع رسانی به کارکنان)
- تعطیلی اجتماعاتی نظیر نماز جماعت و زیارت عاشورا
- جمع آوری ظروف سرو غذا در رستوران و سرو غذا در ظروف یک بار مصرف و توزیع در محل کار کارکنان
- محدود کردن برگزاری جلسات ، لغو دوره های آموزشی و کلیه مراسم ها.
- پوشش کلیه نیروهای پیمانکاری همانند نیروهای قراردادی شرکت در رابطه با آموزش و در اختیار قراردادن مواد ضدعفونی کننده.
- علاوه بر تب سنجی ، بصورت روزانه تست اکسی متر نیز توسط مرکز بهداشت برای کلیه کارکنان باشگاه غذاخوری انجام می پذیرد.
- پیگیری وضعیت کارکنانی که بیش از سه روز غیبت دارند توسط مرکز بهداشت و منابع انسانی.
- همکارانی که دارای علائم اولیه ابتلا به ویروس کرونا باشند با تشخیص پزشک مجتمع جهت بررسی دقیقتر موضوع به مراکز بهداشتی معرفی می گردند.
- شناسایی و تصمیم گیری درخصوص نحوه ادامه فعالیت کارکنان دارای بیماریهای خاص.
- پیگیری در تسریع دریافت کارت سلامت کلیه نیروهای خدماتی آبدارخانه ها.
- تعیین دستورالعمل نحوه اقدام در زمان اعلام نتیجه مثبت تست یکی از کارکنان.
- تهیه سهمیه اقلام بهداشتی مجزا برای کارکنان درمعرض خطر مانند:بیمه، فروش، سهام و …
- علاوه بر اقدامات معمول ، دستگیره ها و شیرآلات سرویس های بهداشتی دو نوبت در روز ضدعفونی می شوند.
- تهیه لیست و میزان اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده مورد نیاز .
- با توجه به تاکید بر اطمینان از مصرف گوشت کاملا پخته شده ، جوجه کباب،کوبیده(گوشت قرمز و مرغ) از برنامه غذایی حذف گردید.
- رعایت کلیه مسائل بهداشتی در زمان بسته بندی و توزیع آجیل شب عید و اطلاع رسانی به کارکنان درخصوص نحوه استفاده صحیح .
- با توجه به ورود اقلام خوراکی (عمدتا صبحانه) توسط همکاران به داخل مجتمع ، اطلاع رسانی مناسب در راستای رعایت حداکثری نکات بهداشتی و کنترلی در این زمینه صورت پذیرفت.
- انجام تست اکسی متری از کارکنان بارگیرخانه بعد از تعطیلات عید نوروز.
- کارکنان مبتلا و یا مشکوک به کرونا پس از اتمام طول درمان و قرنطینه با بررسی مجدد و تایید پزشک مجتمع مجاز به شروع به کار هستند.
- همکارانی که مرخصی استحقاقی ندارند ، تا 15 فروردین مجاز به استفاده از سهمیه سال 99 شدند.
- تعطیلی مهمانسرای مشهد تا پایان بحران کرونا.
- تعطیلی کلیه سالنهای ورزشی
- خرید دو دستگاه سم پاش برقی جهت ضد عفونی اماکن عمومی.
- تمامی این فعالیت ها و اقدامات پیشگیرانه لازم تا پایان ریشه کن نمودن این ویروس با جدیت تمام ادامه خواهد داشت.